Mas Vidrier

About This Project

Finca senyorial datada del segle XVII, situada a 15 quilòmetres de Barcelona a la localitat de Torrelles de Llobregat i en mig de l’entorn natural del massís del Garraf.
Aquesta casa ha viscut diferents etapes al llarg de la seva història; s’ha emmagatzemat gra pel molí, s’ha elaborat xocolata i s’han construït magnífiques vidrieres … d’aquí el seu nom: Mas Vidrier.
Pels voltants dels anys 60 la família propietària va adquirir les terres de Can Guey fent-se càrrec de la masia. Des de les hores, fa ja més de 50 anys, la seva activitat ha estat dirigida cap el mon de la restauració. En els darrers 25 anys principalment dedicada a la celebració d’actes de tots tipus.

Actualment Mas Vidrier està en continu canvi adaptant-se a les tendències, cuidant tots els detalls perquè totes les celebracions siguin úniques i especials. La família de Mas Vidrier us dona l’oportunitat de conèixer la nostra casa, us rebrem encantats per tal de mostrar-vos tots els espais on celebrar el vostre gran dia o qualsevol altre esdeveniment. Podreu descobrir tots els racons amb milers de detalls que fan que el lloc sigui màgic i idíl·lic.
Mas Vidrier celebra un sol acte exclusiu per dia.

Category
Espais exteriors